GDPR PRIVACY VERKLARING

 

Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe Europese privacywetgeving (GDPR) in werking getreden. Hierdoor worden uw persoonlijke data nog beter beveiligd en beheerd.

Bij GCC-DAG BVBA gaan we respectvol en zorgzaam om met uw gegevens. Wij proberen u als klant of sympathisant op de hoogte te houden van de trends binnen onze sector en u te informeren over alle activiteiten van GCC-DAG BVBA.

 

Omdat digitale communicatie ten slotte de sleutel is tot een ecologische en duurzame bedrijfsstrategie, blijven we u met plezier informeren.

 

Wij beschermen jouw persoonsgegevens. We hebben die gegevens nooit verkocht aan derden en dat zullen we ook nooit doen.

 Houd er rekening mee dat onze medewerkers, in het kader van de klantenservice en voor het opsporen van fouten en storingen, toegang hebben tot de beheeromgeving van onze website, d.w.z. ook de gedeeltes die zijn afgeschermd met een wachtwoord. Onze medewerkers worden regelmatig geattendeerd op de bescherming van persoonsgegevens en zijn verplicht tot geheimhouding.

Voor jouw account bewaren wij je e-mailadres. Hier hebben wij een legitiem belang bij: met behulp van deze gegevens kun je veilig inloggen op onze site..

Met het contactformulier op onze website kun je ons vragen stellen of aanvragen doen.

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen : info@deutscheautomobilegruppe.be.  

Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.